My HaPpY FaMiLy..

My HaPpY FaMiLy..

Selasa, 22 November 2011

Segmen : cik eiyda nak review blog korang!!!

assalamualaikum semue..

ermm..oke2..aq stret to the point jerkk k..aq ade join satu segmen niey..Cik Eiyda punye segmen..so..korang nengok larhh..

banner Cik Eiyda nak review blog korang!!!..

Syarat-syaratnyer ialahh :
1)  (Wajib) Mempunyai blog..
2)  (Wajib) follow blog cik eiyda..
3)  (Wajib) like page Ameiyda140210..
4)  (Wajib) Letak banner kat entry korang...
5)  (wajib) link entry korang di ruangan komen cik eiyda..
6)  (wajib) tag 3 orang...make sure dorang tahu okey..
7)  (tak wajib) bagitaw apa yang korang suka tentang blog cik eiyda...

Mula: 20/11/2011 (3.00 petang)
Tamat: 30/11/2011 (5.30 petang)


syarat2 dye kene invite 3 owg an..so..aq invite amirah fisra,final hope dan jugak putera chini..lagi satu syarat dye tak wajib bagitaw ape yg korang suke tentang blog cik eiyda..errmm..aq nak ckp ape erkk..aq suke blog cik eiyda coz blog dye pinky n ade bunge2..cute..oke..4 more information..KLIK SINI..

1 ulasan:

Cik Rose Cute berkata...

follow sini..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/11/segmen-cik-eiyda-nak-review-blog-korang.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...